PERHATIAN!!! Program Ini PERCUMA Sepanjang Tahun. Pendaftaran akan ditutup bila-bila masa sahaja tanpa sebarang notis.

PERCUMA! Untuk 100 Yang Terawal!

"Adakah anda ingin mengenali potensi sebenar diri anda? Terokai dunia anda dengan lebih mendalam dan mencapai kejayaan yang lebih besar?"

Jika ya, PODKAS adalah jawapan yang anda cari. Kami membawa kepada anda satu pengalaman unik yang akan membantu anda memahami diri anda melalui BIOMETRIK.

PERCUMA! Untuk 100 Yang Terawal!

Anda tidak seorang diri. Banyak individu berdepan dengan masalah-masalah biasa berikut:
Kekurangan Kesedaran Diri​

Anda mungkin tidak menyedari kekuatan unik, kelemahan, dan ciri-ciri personaliti anda, yang boleh menghalang anda daripada membuat keputusan dengan baik.

Kemelut Kerjaya

Anda merasa terperangkap dalam kerjaya/bisnes, tidak pasti bagaimana untuk maju atau menukar arah untuk mencapai matlamat yang diidamkan.

Bakat yang Tidak Dimanfaatkan

Anda merasakan memiliki bakat yang belum digali dan potensi yang belum ditemui dan dimanfaatkan secara efektif dalam kehidupan peribadi dan profesional anda.

Masalah Keyakinan Diri dan Kendiri

Keyakinan diri yang rendah dan kendiri boleh menahan anda daripada mengejar peluang dan mewujudkan potensi penuh anda.

Tiada Hala Tuju Hidup

Anda mengalami kesulitan untuk mengenal pasti minat, kepentingan, dan matlamat jangka panjang, menyebabkan ketiadaan laluan yang jelas ke hadapan.

Kemahiran Komunikasi yang Tidak Efektif

Kemahiran komunikasi yang lemah boleh menghalang hubungan peribadi dan profesional anda, membataskan peluang pertumbuhan dan kejayaan anda

Cabaran Kepimpinan

Anda menghadapi cabaran dalam menyesuaikan diri dengan peranan kepimpinan, termasuk membuat keputusan, pengurusan pasukan, dan penyelesaian konflik.

Personal Development & Satisfaction

Anda mencari pertumbuhan peribadi yang lebih besar, tujuan, dan kepuasan dalam hidup anda tetapi kurang panduan tentang bagaimana untuk mencapai matlamat ini.

Apa tu PODKAS?

PODKAS adalah akronim dari Potensi Otak Dominan – Kenal, Asah, Serlahkan. PODKAS Merupakan satu komuniti yang PERCUMA bertujuan untuk berkongsi kepada masyarakat tentang manfaat mengenal diri melalui konsep STIFIn melalui 9 mesin kecerdasan. Group ini terbuka untuk client yang telah menjalankan Ujian Personaliti STIFIn bersama kami ataupun yang belum mengetahui apa-apa tentang STIFIn sekalipun.

Di PODKAS, kami akan mengadakan program perkongsian secara atas talian di ZOOM Online setiap 2 minggu sekali. 

Jangan ketinggalan, join group komuniti PODKAS Sekarang, isikan maklumat anda di bawah!

Isikan Maklumat anda di bawah sekarang untuk sertai Komuniti PODKAS Sekarang!

Disclaimer: Laman web ini dan semua kandungannya tidak berafiliasi, tidak mendapat sokongan, atau tidak disahkan oleh Google, Facebook, TikTok, atau mana-mana entiti yang terlibat. Semua logo dan nama tanda dagangan adalah hak milik pemiliknya masing-masing. Kami adalah pelaku bebas dan tidak mewakili atau berafiliasi dengan Google LLC, Facebook, Inc., atau TikTok atau mana-mana entiti anak syarikatnya. Kami tidak menjamin atau membuat sebarang pernyataan berkenaan dengan kejayaan atau pendapatan yang mungkin diperolehi melalui penggunaan Google Ads, Facebook, atau TikTok. Anda bertanggungjawab sepenuhnya atas semua keputusan dan tindakan yang diambil berkenaan dengan pengiklanan di platform-platform tersebut. Kami menggalakkan semua pengguna untuk membaca dan memahami polisi dan garis panduan yang dikeluarkan oleh Google, Facebook, dan TikTok berkenaan dengan pengiklanan dan penggunaan platform mereka. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang mungkin berlaku sebagai akibat dari penggunaan atau kepercayaan pada maklumat yang disediakan di laman web ini atau melalui seminar kami.