Rahsia Terkandung Di Dalam 10 Jari Manusia

HILANGKAN KERAGUAN & TEKA TEKI KEHIDUPAN DENGAN POTENSI "OTAK DOMINAN" ANDA

Unlock Your True Potential, Transform Your Life

18 Nov 2023

9 am -
5 pm

Shah Alam

Harga Early Bird Dibuka Sekarang dan Akan Tamat Pada 6 November 2023

Days
Hours
Minutes

Sering merasa diri anda belum mencapai potensi penuh?

Apa mereka dapat selepas mengenal potensi
"Otak Dominan" mereka?

“Bila dah tau kekuatan dan kelemahan diri sebagai orang thinking, saya dah tau macam mana nak uruskan emosi saya dalam hubungan suami isteri, dari sudut kewangan saya, dari sudut bisnes, membantu sangat bila mana saya nak membuat keputusan dengan adil dan bijak dalam apa jua situasi.”

“MashaAllah tabarakallah luar biasa bila dah kenal personality reality diri sendiri. Banyak lagi perlu digali. Nak capai spirituality masih panjang pengalaman dan tindakan yang perlu kita lakukan. Pelan2 buat. Dari situ barulah rasa tenang.”

“Persoalan demi persoalan kenapa suami macam ni, kenapa anak2 macam ni. Kenapa lah susah sangat nak faham suami. Kenapa anak2 tak nak dengar kata. Dah test baru faham kenapa Allah takdirkan kita berpasangan dengan orang thinking, kenapa Allah izinkan anak2 lahir ber personality thinking dan sensing. Rupanya itulah cara Allah nak kita saling melengkapi antara kita bila empunya diri adalah Intuiting.”

“Saya dah menulis 2 buah buku, tetapi saya rasa jiwa saya tak masuk dengan gaya penulisan saya. Selepas mengenali Rahsia 10 Jari, saya lebih seronok menulis buku seterusnya kerana saya telah menjumpa ‘diri saya’ iaitu seorang Intuiting yang sebenar”

“Selama ini kita ingat kita dah beri yang terbaik untuk keluarga, bila dah belajar ilmu ini baru saya tahu, apa yang saya lakukan selama ini adalah salah kerana kita mengikut ilmu pukul rata seperti yg kebanyakan kita belajar di internet dan buku-buku.”

“Patutlah selama ni saya selalu confuse dengan diri saya, susah betul nak set goal & hala tuju. Saya asyik ikut orang lain dan tak tahu pun siapa diri saya sebenarnya. Lepas dah kenal Otak Dominan, baru saya jelas nak set balik direction di masa depan.”

Penerangan dari Tuan Muaz sangat jelas, rasa tak puas je dengar. Kalau boleh nak kidnap sebab banyak sangat nak tanya, tapi masa tak mengizinkan. Apa pun terima kasih sangat-sangat.”

Terlalu banyak cabaran yang menghalang anda daripada mencapai impian anda?

Anda tidak seorang diri. Banyak individu berdepan dengan masalah-masalah biasa berikut:

Kekurangan Kesedaran Diri​

Anda mungkin tidak menyedari kekuatan unik, kelemahan, dan ciri-ciri personaliti anda, yang boleh menghalang anda daripada membuat keputusan dengan baik.

Kemelut Kerjaya

Anda merasa terperangkap dalam kerjaya/bisnes, tidak pasti bagaimana untuk maju atau menukar arah untuk mencapai matlamat yang diidamkan.

Bakat yang Tidak Dimanfaatkan

Anda merasakan memiliki bakat yang belum digali dan potensi yang belum ditemui dan dimanfaatkan secara efektif dalam kehidupan peribadi dan profesional anda.

Masalah Keyakinan Diri dan Kendiri

Keyakinan diri yang rendah dan kendiri boleh menahan anda daripada mengejar peluang dan mewujudkan potensi penuh anda.

Tiada Hala Tuju Hidup

Anda mengalami kesulitan untuk mengenal pasti minat, kepentingan, dan matlamat jangka panjang, menyebabkan ketiadaan laluan yang jelas ke hadapan.

Kemahiran Komunikasi yang Tidak Efektif

Kemahiran komunikasi yang lemah boleh menghalang hubungan peribadi dan profesional anda, membataskan peluang pertumbuhan dan kejayaan anda

Cabaran Kepimpinan

Anda menghadapi cabaran dalam menyesuaikan diri dengan peranan kepimpinan, termasuk membuat keputusan, pengurusan pasukan, dan penyelesaian konflik.

Personal Development & Satisfaction

Anda mencari pertumbuhan peribadi yang lebih besar, tujuan, dan kepuasan dalam hidup anda tetapi kurang panduan tentang bagaimana untuk mencapai matlamat ini.

Fakta: Hanya 10-15% sahaja manusia yang mengenali potensi diri dan selebihnya masih tidak mengetahui apakah kekuatan dan kelebihan mereka.

-Harvard Business Review

6 Perkara Penting anda akan belajar dalam FYP:

Tentang Speaker

Muaz Yaid, seorang pakar di dalam bidang motivasi dan personal development, juga seorang trainer & coach berpengalaman dalam bidang Personaliti Diri. Dengan pengetahuan dan pengalaman yang luas di dalam dunia pengurusan bisnis dan pemasaran, Muaz telah membantu banyak individu mencapai potensi tertinggi mereka. Beliau aktif berkongsi tentang personaliti diri di Social Media dan mendapat sambutan yang sangat baik. Selain itu, Muaz juga memiliki semangat dan minat mendalam untuk membongkar potensi diri manusia.

Bukan hanya itu, Muaz Yaid juga merupakan seorang penulis berbakat yang telah menghasilkan karya-karya inspiratif yang termasuk "Jual Apa Sahaja Guna Video." Beliau juga dikenali sebagai penyusun buku "Membongkar Potensi Genetik Anak," yang memperluas wawasan dan pemahaman tentang potensi anak-anak. Muaz Yaid juga terlibat dalam beberapa projek utama, termasuk "Mega Law of Unlimited Potential," yang beliau jalankan bersama Kaunselor Bertauliah, Dr. Arif bin Mat Noor, untuk menginspirasi dan mengubah hidup individu-individu.

Klien saya sebelum ini

Tarikh, Masa & Lokasi Seminar Fulfill Your Potential :

18 Nov 2023

9 am -
5 pm

Shah Alam

Daftar Sekarang!

Harga Early Bird Dibuka Sekarang dan Akan Tamat Pada 6 November 2023

Days
Hours
Minutes

Disclaimer: Laman web ini dan semua kandungannya tidak berafiliasi, tidak mendapat sokongan, atau tidak disahkan oleh Google, Facebook, TikTok, atau mana-mana entiti yang terlibat. Semua logo dan nama tanda dagangan adalah hak milik pemiliknya masing-masing. Kami adalah pelaku bebas dan tidak mewakili atau berafiliasi dengan Google LLC, Facebook, Inc., atau TikTok atau mana-mana entiti anak syarikatnya. Kami tidak menjamin atau membuat sebarang pernyataan berkenaan dengan kejayaan atau pendapatan yang mungkin diperolehi melalui penggunaan Google Ads, Facebook, atau TikTok. Anda bertanggungjawab sepenuhnya atas semua keputusan dan tindakan yang diambil berkenaan dengan pengiklanan di platform-platform tersebut. Kami menggalakkan semua pengguna untuk membaca dan memahami polisi dan garis panduan yang dikeluarkan oleh Google, Facebook, dan TikTok berkenaan dengan pengiklanan dan penggunaan platform mereka. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang mungkin berlaku sebagai akibat dari penggunaan atau kepercayaan pada maklumat yang disediakan di laman web ini atau melalui seminar kami.